Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - sorra mutatja be a Rockstar a banda tagjait

|

Nem tudjuk, valami nagyobb bejelentéshez vezethet-e ez, de fél óránként egy újabb karakterről kerül ki kép Twitterre.

Hirdetés

A Rockstar általában a bejelentések idejét is bejelenti, de most nem szólt, hogy bármit mondani akar. Még adós egy-két gameplay videóval a múltkori után, viszont a játék október 26-án jön, addig lesz ideje törleszteni.

Hirdetés

Tegnap egy körözési posztert tett közzé, ma délután 2 óta pedig félóránként képeket van der Linde bandájának tagjaival és egy-egy idézettel. Bár a borítón hét bandatag szerepel, a csapat ennél sokkal népesebb; a cikk megírásának pillanatában nyolcnál jártunk, és sem John Marston, sem Arthur Morgan, az RDR2 főszereplője nem került még sorra (azóta már Marston igen, mint alább láthatjátok) .

Ahogy újak jönnek, frissítjük a cikket, és ha esetleg bármi más is érkezik, arról is szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)