Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - kiszivárgott egy rövid klip a játékból

|

Pár nappal a megjelenés előtt több sem kell, hogy még inkább zakatoljon az a bizonyos Red Dead Redemption 2 hype-vonat.

Hirdetés

Az ősz egyik legjobban várt játékának megjelenésétől már csak néhány nap választ el bennünket, de valakinek már sikerült idő előtt kiszivárogtatni egy kis játékmenet-videót a Red Dead Redemption 2-ből. Folyamatosan törlik mindenhonnan, de azért hátha ez megmarad.

Hirdetés

A forrás természetesen ismeretlen, de a klip roppant gyorsan el kezdett terjedni a fórumoknak, főleg a játék kapcsolódó Reddit-oldalának köszönhetően. A szóban forgó 23 másodperces anyagot erre a linkre kattintva érhetitek el. Ha esetleg féltek a spoilerektől, átérezzük, milyen nehéz kattintani.

A rövid videóban a sztori szempontjából semmi jelentőségteljes nem történik, hiszen csak a játék főszereplője, Arthur Morgan tesz-vesz, illetve pár rosszfiút intéz el egy táborhelyen, de mégis elég sok mindent észrevehetünk. Látható a minimap, a Wanted rendszer és a fegyverválasztó menü is. Ami pedig kicsit izgalmasabb, hogy akció közben láthatjuk a belassított kill camet, valamint még különböző lószerszámok és a gyűjthető Premium Cigarette Pack felirata is felbukkan. Ha már nem élne a linken található videó, akkor ennyit bőven elég is tudni róla.

A Red Dead Redemption 2 hivatalosan október 26-án jelenik meg végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várjátok már? Vagy már csak legyünk túl rajta és ne legyen ennyi hír egy nap róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)