Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már most megszerezhetünk egy fegyvert

|

Akik szorgalmasak a Grand Theft Auto Online-ban, azok már most megszerezhetnek egy fegyvert, ami elérhetővé válik majd a Red Dead Redemption 2-ben.

Hirdetés

Habár a legtöbben már tűkön ülve várnak a Red Dead Redemption 2-re, a Grand Theft Auto Online azért még mindig remekül pörög, a Rockstar Games pedig a Red Deadet szeretné arra használni, hogy a GTA Online világába csalogassa a várakozó játékosokat.

Hirdetés

Elkezdődött egy teljesen új event a GTA Online-ban, melynek lényege, hogy a játékosok John Marston aranyszínű revolverére vadászhatnak, amivel aztán persze vígan lövöldözhetnek, amennyit csak akarnak. Ez sem rossz, de attól lesz igazán érdekes ez az event, hogy ha 50 fejlövést szerzünk a fegyverrel, akkor megkapjuk a Red Dead Redemption 2-ben is, feltehetőleg a Rockstar Social Clubbon keresztül.

Egyelőre nincs szó arról, hogy mennyi ideig tart az akció, szóval úgy tűnik, hogy nem kell sietni, de azért érdemes mielőbb lecsapni rá, ha már megjelenéskor menők akartok lenni az RDR2-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)