Hirdetés

A Red Dead Redemption 2-höz is megérkezett a Hot Coffee mod

|

A GTA San Andreas előásott fájljai alapján készült az első ilyen pikáns mod, most pedig a vadnyugaton is új "szolgáltatásokat" vehetünk igénybe a szalonokban.

Hirdetés

A Hot Coffe mod neve valószínűleg nem mindenkinek cseng ismerősen, de akik annak idején nagy rajongói voltak GTA: San Andreasnak, azoknak valószínűleg most egy kétes értelmű mosoly ül ki az arcára. Ez ugyanis lényegében lejátszható szeretkezéseket varázsolt a játékba, most pedig egy hasonló mod érkezett Red Dead Redemption 2-höz is.

Hirdetés

A San Andreas fejlesztése alatt a Rockstar beépített egy minijátékot is a mechanikák közé, amivel CJ és barátnőinek ölelkezését modellezték. A képsorok sokkal inkább voltak kínosak vagy viccesek, mintsem vágykeltőek, ennek ellenére végül egyáltalán nem került be a végleges játékba ez a rész. A PC-s megjelenés után természetesen sokan voltak, akik áttúrták a játék fájljait, és néhányan rá is bukkantak erre a mechanikára, amit végül egy mod formájában újra elérhetővé tettek. Emiatt a Rockstar büntetést kapott, mivel nem szólt a korhatár-besoroló bizottságnak a rejtett tartalomról, a játékra pedig rányomták az Adults Only (csak felnőtteknek) plecsnit. 

A Hot Coffee névre keresztelt mod azóta sem veszett ki a köztudatból. Hogy mennyire őrzi a gamertársadalom kollektív emlékezete, az is remekül mutatja, hogy most a Red Dead Redemption 2-höz is megérkezett egy hasonló módosító csomag. Mivel ebből a játékból semmilyen rejtett tartalmat nem túrhattak elő a készítők, kénytelenek voltak a meglévő mozdulatokat és hangokat átalakítani.

A mod letöltése után a szalonban tudunk kiválasztani egy lányt a légyottra, de a sokkal szebb grafika ellenére továbbra is lelombozó az egész, mivel a szereplők lényegében ruhában dörgölőznek egymáshoz. A Rockstar egyébként már megkereste az alkotókat, hogy távolítsák el az tartalmakat, mivel a cég fél attól, hogy ismét bűnbaknak kiáltják ki, noha ezúttal semmilyen rejtett tartalom miatt nem felelős. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)