Hirdetés

Nos, nem a Red Dead Redemption 2-ből származik a kiszivárgott kép

|

Végre eldőlt a vita, a kép valóban egy játékhoz kapcsolódik, csak épp máshoz.

Hirdetés

Ma írtunk arról, hogy a GTAforums oldalán megjelent egy rejtélyes, vadnyugatot ábrázoló fotó, a játékosok pedig egyből rávetették magukat. Nem láttuk még, milyen lesz valójában a Red Dead Redemption 2, úgyhogy akár ilyen is lehet.

Hirdetés

A képen azonban nem a Rockstar játéka szerepelt, hanem a Wild West Online névre elkeresztelt MMO játék, amiről a PCGamernek köszönhetően most lehullott a lepel és számos részletet is megtudtunk. A 612 Games játékát nagyban inspirálta a Rockstar alkotása - a fejlesztők pedig megunták, hogy nincs PC-re egy ilyen kaliberű játék, ezért hát úgy döntöttek, csinálnak egyet.

A Wild West Online ugyan MMO lesz, de nem a hagyományos értelemben. Bandákba verődhetünk, hogy a törvényt szolgáljuk vagy épp megszegjük azt, kalandozhatunk a nagyvilágban, de akár be is ülhetünk a helyi szalonba egy kör pókerre. A játék nem a szokásos, farmolós küldetésekre lesz kihegyezve, sokkal inkább arról fog szólni, hogyan tudnak a játékosok együtt élni a kemény vadnyugaton. Ha valaki rossz fát tesz a tűzre, azt bizony mindenki tudni fogja, mert a GTA játékokhoz hasonlóan itt is csillagok jelzik, ha üldözni kezdenek a rend éber őrei, akik ezúttal nem NPC-k, hanem valódi játékosok lesznek.

De persze nem csak a bankrablásról meg a bűnüldözésről fog szólni a játék, békésebb dolgokat is csinálhatunk, mint például az aranybányászás vagy a nyersanyagok összegyűjtése a különféle craftolható dolgokhoz. Táborokat, közösségeket hozhatunk létre, és a srácok terveznek valamiféle sztorit is beleszőni a vadnyugati kalandba.

A 612 Gamesnél egyébként olyanok is dolgoznak, akik korábban a Crysis-on vagy a League of Legends-en munkálkodtak, így tapasztalatból nincs hiány, és már dolgoznak is a Wild West Online alapváltozatán. A kiadó DJ2 Entertainment támogatása mellett azonban szükség lesz a közösségi kalapozás erejére is, így a fejlesztők azt tervezik, hogy a hónap végén elindítanak egy 250 000 dolláros Kickstarter kampányt.

A terv tehát már megvan, és ha a srácoknak valóban sikerül megvalósítaniuk az elképzelt dolgokat, akkor végre a PC-s tábor is kaphat egy valamirevaló vadnyugati játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)