Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - az új képeken megelevenedik az élővilág

|

Nemrég kiderült, hogy nagyjából 200 állatfajjal találkozhatunk a Red Dead Redemption 2-ben, most pedig fotókon is láthatjuk néhányukat.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 világában rengeteg élőlény kap helyet, így gyakran összefutunk majd hús- és növényevőkkel, madarakkal és halakkal is, akiket saját szükségleteink (pénz, nyersanyag és étel) érdekében le is vadászhatunk. 

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 hatalmas nyitott világában közel 200 állatfajra vadászhatunk, és mind eltér egymástól. Az alábbi képgalériában láthattok pár vadállatot, amelyek helyet kaptak játékban, mint látható, a jávor szarvasok, a bölények, a vörös rókák és a keselyűk is a vadnyugati fauna részét képezik. 

A vadászat október 26-án indul PS4 és Xbox One platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)