Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már biztos, hogy két lemezen érkezik

|

A japán forrású pletyka igaznak bizonyult.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt felbukkant egy kép, amely alapján arra lehetett következtetni, hogy a Red Dead Redemption 2 bizony nem fog egy Blu-ray lemezre férni. Most kiderült, a japán PS4-es borítóról készült kép bizony tényleg valódi volt. 

Hirdetés

Egy kanadai YouTuber, Kofi ugyanis megosztott egy képet Twitteren, amely már a játék dobozának belsejét is mutatja, benne a két lemezzel. Íme:

A Data Disc az a korong, amelyikről feltelepítjük a konzolra a játékot, míg a Play Discet kell betenni a gépbe, ha ezután játszani szeretnénk. PlayStation 4-en várhatón 99 GB, míg Xbox One-on 107 GB szabad helyre lesz szükség a Red Dead Redeption 2 telepítéséhez. PS4-en még extra 50 GB szabad hely is kell ideiglenesen a telepítéshez abban az esetben, ha digitálisan vásároljuk meg a játékot.

A megjelenés pedig egyre közelebb van, október 26-án már bele is vághatunk Arthur Morgan vadnyugati kalandjaiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)