Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ma érkezik a launch trailer

|

Az is kiderült, mikor kezdhetjük előtölteni az év egyik legjobban várt játékát.

Hirdetés

Red Dead Redemption 2 ugyan csak jövő pénteken jelenik meg, de a jelek szerint az alkotók nem szeretnék tovább tartogatni a játék launch trailerét, ugyanis egy Facebook poszt szerint azt már a mai napon közzé fogják tenni. 

Hirdetés

A Rockstar Games posztja szerint egészen pontosan ma 16 órakor fut majd be a friss előzetes, ami reményeink szerint legalább akkorát fog ütni, mint az eddig kiadott videók. A bejegyzésből az is kiderült továbbá, hogy azok, akik digitálisan rendelték elő a Red Dead Redemption 2-t, már most pénteken, azaz október 19-én 18 órától elkezdhetik a játék előtöltését. 

A Red Dead Redemption 2 október 26-án kizárólag PlayStation 4 és Xbox One konzolokra fog megjelenni, de ezt már pontosan tudjátok ti is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)