Hirdetés

Red Dead Redemption 2 megjelenés - jövő tavaszra csúszott

|

A Rockstar nem fog már úgy játékot kiadni, hogy ne halassza el a megjelenés előtt többször. A Red Dead Redemption 2 sem kerülhette el ezt, de legalább kaptunk pár új képet.

Hirdetés

A Rockstar továbbra is bizarr módon működik - közelgő játékai kapcsán hónapokig nem szól semmit, aztán egyszer csak bejelent egy halasztást. És az élet megy tovább, mint azelőtt.

Kicsit lazább lesz így az őszi szezon, vagy legalábbis nem kell azon vacillálni, hogy a Red Dead Redemption 2-re költsétek-e a malacpersely tartalmát, vagy mondjuk a Destiny 2-re, Battlefront 2-re, akármi másnak a második részére. A kiadó ugyanis nagyon szűkszavúan közölte, hogy a játék 2018 tavaszán jelenik meg, a célplatformok pedig változatlanul a PlayStation 4 és az Xbox One. A halasztás oka az, hogy ez az első játék, amit eleve jelenlegi generációs konzolokra készítenek, és megpróbálják a maximumot nyújtani. Nyáron azért többet fognak elárulni, és képeket is közzétettek, hogy csillapítsák a rúgást.

Nos, jobb ez így azért, nem? Megéri majd várni, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)