Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - újabb megjelenési dátum került elő

|

Egyre nagyobb a kavarodás a Rockstar játékának megjelenésével kapcsolatban, főleg azok után, hogy egy új lehetséges megjelenési dátum szivárgott ki.

Hirdetés

Nagyon ingoványos talajra érkezünk, amikor az interneten felbukkanó megjelenési dátumok igazságtartalmáról kell bármit mondanunk. A múlt héten írtunk róla, hogy egy angol oldal információi szerint a Red Dead Redemption 2 szeptemberben érkezik, viszont most előkerült egy újabb dátum, természetesen ismét egy viszonteladó oldalán.

Az információkat most a lengyel Media Markt-nak köszönhetjük. A cdaction.pl nevű oldal lett figyelmes, hogy az említett üzlet oldalán feltűnt a Red Dead Redemption 2, mellette a megjelenés dátuma: október 3. 

Bár ez az időpont nem áll távol a szeptemberi megjelenéstől, de van egy csavar az egészben, ugyanis a dátum időközben megváltozott és egy új időpont adta át a helyét. Az oldalon jelenleg már a december 31. olvasható, ami teljesen egyértelműen azt jelöli, nincs meg a hivatalos megjelenés napja, csak helykitöltésként dobták fel az év utolsó napját.

Időközben befutott egy üzenet a cdaction.pl oldalnak a Media Markt PR menedzserétől, amely szerint az első dátumot tévesen jelenítették meg és ezért elnézést kérnek, illetve úgy gondolják, a játék ebben az évben fog megjelenni, ezért lett ez a dátum.

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy valóban tévedésről van-e szó, vagy esetleg véletlenül tényleg sikerült kikotyogni a megjelenési dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)