Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - el lehet jutni Mexikóba, de nem éri meg a fáradságot

|

Néhány játékos elszántan próbált rést találni a játék területének határán, és sikerült is nekik.

Hirdetés

Hatalmas a Red Dead Redemption 2 bejárható területe, és mindenhol új titkokat lehet felfedezni. A legtöbben még végigjátszás után sem fognak mindent megtalálni. 

Hirdetés

Mivel a Rockstar játékosai különösen elszántak, néhányan már a határokat feszegetik. Ennek köszönhetően sikerül rájönniük, hogy a San Luis folyón átkelve, a pálya egy bizonyos pontján, némi erőlködéssel át lehet menni Mexikóba, ami jelneleg elég sivár, csak az első játékban nagy szerepet kapott El Presidio börtön található ott, az is üresen, de ahhoz képest, hogy egyébként nincs használva, elég szépen kidolgozták. Valószínűleg innen indul majd a Red Dead Online, ahogy arra az egyik achievement/trophy is utal.

A pont eléréséhez a játékot végig kell játszani. Az alábbi videó spoileres, ha nem jutottatok el az epilógusig, ne nézzétek meg!

Persze mivel a Rockstar nem gondolta, hogy bárki eljut oda, néhány kilométer után elfogy a szilárd talaj. Várjuk a Red Dead Online novemberi indulását, hogy kiderüljön, milyen szerepet szántak a területnek, ha nem csak véletlenül maradt bent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)