Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - hát persze, hogy jött hozzá meztelen mod

|

De miért néz ki úgy Arthur Morgan ruha nélkül, mint Ken baba?

Hirdetés

Bár a Red Dead Redemption 2-t egyelőre még nem jelentették be PC-re, így modokra sem nagyon számítottunk hozzá egy darabig, azonban valakinek sikerült megtalálni a módot rá, hogy PlayStation 4-en olyat is hozzáadjon - illetve elvegyen - a játékhoz, amit a készítők nem igazán szerettek volna megmutatni. 

Hirdetés

Az MP1st számolt be róla, hogy egy ismeretlen felhasználó egy mentésszerkesztő szoftver, a Save Wizard segítségével megoldotta, hogy Arthur Morgan pucér hátsóján csillanhasson meg a vadnyugati naplemente, csakhogy amikor a kíváncsi szemek odatévedtek, ahol hősünk biológiai hatlövetűjének kellett volna lennie, akkor rádöbbentek a szomorú tényre: Arthur lábai között maximum a lovat találhatjuk, mást nemigen. Íme a hiánypótló galéria: 

Tehát ha valaki eddig álmatlanul forgolódott azon morfondírozva, hogy vajon a Red Dead Redemption 2 fenegyerekét nagyobb tehetséggel áldották-e meg az égiek, mint őt, akkor megnyugtatásul közölhetjük, hogy a vadnyugati menyecskéknek nem lesz szükségük a GYES-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)