Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - az első mod belerakja Jokert

|

Arthur Morganből Arthur Flecket varázsolhatunk.

Hirdetés

Még azelőtt elkészült hozzá a legelső mod, hogy a Red Dead Redemption 2 ma megjelent volna PC-re, ráadásul nem is egy GTA-s crossovert vagy egy Marvel-karaktert kaptunk, hanem egy Joker-cameót. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően megváltoztathatjuk Arthur Morgan kinézet, hogy úgy nézzen ki, mint Joaquin Phoenix bohóca, Arthur Fleck. A RedDeadModders által készített modot a szokásos helyről, a Nexus Modsról tölthetitek le, de a csapat egyelőre még nem tudott pontos telepítési instrukciókkal szolgálni, így érdemes lehet többször is visszanézni az adatlapra. Így fog kinézni Arthur a smink után: 

A modderek egyébként olyan megoldásokon is dolgoznak, amik a Terminátort raknák be a játékba, új fegyvermodelleket kínálnak vagy éppen fotómódot hoznak, szóval izgalmas időszak következik. Ti fogtok felrakni bármilyen modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)