Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - kiszivárgott egy rakás infó, battle royale módot kaphat az Online

|

Egy külföldi site-hoz eljuttatott információk szerint az egyjátékos mód is sokat fejlődik az előző részhez képest.

Hirdetés

Természetesen ahogy minden szivárgást, ezt is kezeljétek fenntartásokkal, és a Rockstar hivatalos megerősítéséig ne éljétek bele magatokat, viszont izgulni azért lehet, hátha igaznak bizonyulnak a Trusted Reviews értesülései.

Hirdetés

Az oldal birtokába még 2017 augusztusában jutottak el feljegyzések, viszont nem akarták őket nyilvánosságra hozni mindaddig, amíg a bennük szereplő információk egy része valóságosnak nem bizonyult. Mivel most már úgy gondolják, a leírtak hihetőek, megosztották ezeket velünk.

Az egyjátékos módot érintően elmondták, a városok nyüzsögnek majd, és lesz egy piac is, ahol csökkentett áron vehetünk ezt-azt. A vonatok nem csak utazásra használhatók, "mini városok", amik önmagukban is érdekesek, egyedi karakterek és beszélgetések zajlanak rajtuk. A járművek között szerepel majd lovaskocsi, csille és szekér is különböző változatban.

A melléktevékenységek között megtalálhatjuk a pókert, lovas kihívásokat, horgászatot különböző csalikkal és halakkal, valamint craftolhatunk ezt-azt növényekből.

Ahogy a GTA V-ben, itt is lesz belső nézet, valamint Strangers and Freaks küldetések is. A történet állítólag szerteágazik tetteink következtében, vallathatunk embereket úgy, hogy cserébe megkíméljük az életüket.

A Red Dead Redemption 2 online része a GTA Online-hoz hasonlóan működik majd, viszont a világ életszerűbb lesz. A boltosok reggel ki-, éjszaka elpakolják díszleteiket. Sátrakat vásárolhatunk és fejleszthetünk, ezek váltják a lakásokat.

Három játékmódról esett szó, ezek a Battle Royale, a Revive and Survive és a Money Grab. Az elsőt nem részletezték, de nem nehéz elképzelni mit takar, a második egy deathmatch mód, amiben újra lehet éleszteni elhullott csapattársainkat, a harmadikban pedig pénzeszsákokat gyűjthetünk, amiket a lehető leggyorsabban kell visszajuttatnunk a bázisunkra.

Érdemes még figyelembe venni, hogy néhány funkció kikerülhetett tavaly augusztus óta, vagy lehet, hogy csak terv szintjén létezett. A Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)