Hirdetés

Dupla XP és extra zsákmány vár mindenkit a Red Dead Online-ban

|

A héten mindenképpen megéri a benézni a Rockstar online mókájába.

Hirdetés

A Rockstar Games tegnap bejelentette, hogy a hét maradékjában a Red Dead Online Showdown módjaiban és a játékbéli versenyekben kétszeres XP várja a résztvevőket. Persze, aki nem feltétlenül versenyezni jár a vadnyugatra, az is bőven kap majd extrákat, csak teljesítenie kell majd pár napi kihívást. Mondjuk akinek csak apró kell, annak még ennyit sem kell tennie.

Hirdetés

Aki ugyanis csak simán bejelentkezik a játékba április 14-ig, az is 5 arab Gold Bart kap ajándékba. Aki pedig még emellett legalább három napon át 1-1 kihívást is hajlandó teljesíteni, az bezsákolhat egy szeretetcsomagot benne a következőkkel: 10 Special Health Cures, 10 Special Miracle Tonics, 10 Special Snake Oils és 20 Incendiary Buckshot Slugs.

Aki híján van a cuccoknak és lemaradt a haverjaitól szintekben, az a héten mindenképpen látogasson el a digitális vadnyugatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)