Hirdetés

Hivatalos: Novemberben jön a Red Dead Redemption 2 PC-re!

|

Végre bejelentette a játékot a Rockstar Games, és előrendelni is érdemes.

Hirdetés

Több mint egy évvel a konzolos változatok után PC-re is elérhető lesz a Rockstar csodálatos, egyedi, magával ragadó és kiemelkedő western játéka, a Red Dead Redemption 2.

Hirdetés

Nyilván nem egy az egyben portolják, a platform játékosai számíthatnak grafikai és technikai fejlesztésekre, valamint új küldetésekre, Bounty Hunter missziókra, banda rejtekhelyekre és fegyverekre. Természetesen a Red Dead Online is jön vele annak minden tartalmával.

A Red Dead Redemption 2 november 5-én válik majd elérhetővé, ekkor közvetlenül a Rockstar Games Launcherből, az Epic Games Store-ból, a Green Man Gamingtől, a Humble Store-ból, a GameStopból lehet megvásárolni. Steamre csak decemberben kerül fel. Aki a Rockstar Games Launcherben legkésőbb október 9-étől előrendeli, választhat kettőt a fejlesztőcsapat klasszikusai, a GTA III, a GTA: Vice City, a GTA: San Andreas, a Bully: Scholarship Edition, az L.A. Noire: The Complete Edition és a Max Payne 3: The Complete Edition közül. További in-game extrák járnak, amikről itt olvashattok.

A gépigényt október 9-én jelentik be, és az első képeket is ekkor láthatjuk majd. Nézzetek vissza a GSO-ra akkor, hozunk mindent!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)