Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ne dőljetek be a PC-s bejelentésről szóló pletykáknak

|

Senki se törje még fel a malacperselyét, mert bár sok helyen megjelent ez a 4chan pletyka, kamu az egész.

Hirdetés

Oké, voltak találatai a 4chan szivárogtatóknak, de a nagy többségük csak gonosz viccelődés, vagy alaptalan vágyálom. Tegnap felröppent a pletyka, és vad hódításba kezdett a neten (még kis hazánkban is megírták páran), miszerint a Red Dead Redemption 2 PC-s változat bejelentésének dátuma április 22.

Hirdetés

A "szivárogtató" azt állította, hogy a Rockstar április 22-én, reggel 9-kor fogja bejelenteni a PC-s változatot, ami egy Epic Games Store exkluzív játék lesz - erre nyilván még jobban ugrik mostanában mindenki. Aztán néhány nappal később tudtára adta a gaming világnak, hogy a Super Mario Odyssey is jön PC-re, ezt a Nintendo május 9-én 22 órakor fogja bejelenteni, és ez is Epic Games Store-exkluzív lesz.

Míg előbbi még csak-csak hihető volt, utóbbi már teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy csak egy vicces kedvű srácról van szó.  Hacsak nem hisztek abban, hogy a Nintendo hirtelen PC-re költözik, akkor nem számítanánk a helyetekben arra sem, hogy a Red Dead Redempiton 2 PC-s verzióját mostanában fogják bejelenteni.

Ettől függetlenül semmi nem zárja ki, hogy a Red Dead Redempiton 2 elérkezzen PC-re, de mi már óvatosak vagyunk ebben a témában, főleg mazur ugyebár...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)