Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a PC-s launch trailer nehezíti még egy kicsit a várakozást

|

Magyar felirattal nézhetitek meg nálunk a Red Dead Redemption 2 új előzetesét.

Hirdetés

November 5-én megtörténik az, amire a PC-s játékosok nem kis része már hónapok, évek óta vár: megjelenik a Planet Zoo. Na jó, lesz más is aznap, a hét kiemelkedő újdonság között a Red Dead Redemption 2 PC-s változata is szerepel.

Hirdetés

Aki előrendelte és kifizette, már elindíthatja a letöltést, hogy legalább a fájlok letöltésére ne kelljen majd várni a megjelenés napján. A várakozást enyhítheti (vagy egyéntől függően nehezítheti) az alábbi előzetes, amiben Arthur és a banda egy szigetre kerülnek. Sokat nem mond el a körülményekről, mert az előzményekről nem mesél, de aki ennyi ideig kibírta, hogy elkerülje a spoilereket, ne indítsa el inkább ezt a videót. A többiek adjanak bele minden erőt a kattintásba.

További feliratos előzetesekért érdemes feliratkozni a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)