Hirdetés

Itt az első Red Dead Redemption 2 patch a PC-s gondokra

|

Nem sikerült felhőtlenül az RDR 2 PC-s indulása, de sokaknak rendbe tette a dolgokat a legutóbbi frissítés, szóval érdemes azonnal lecsapni rá.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 kijött PC-re, milliók hatalmas örömére, de ez az öröm pusztán addig tartott ki, amíg meg nem próbálták elindítani a játékot. A program nem szuperál hibátlanul és rengeteg játékosnál összeomlott, vagy el sem indult, csak nyakatekert megoldásokkal (Safe Mode-ban, kikapcsolt vírusirtóval, vagy HDR-rel, driverfrissítéssel, stb.). A Rockstar kiadta az első hibajavító csomagot gyorsan, hogy ne érje annyi vád a fejlesztők édes anyukáját.

Hirdetés

A patch nem csak a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatos dolgokat, de a Rockstar Games Launcherben megbúvó hibákat is javítja, az Epic Games Store-os RDR2 problémáival együtt. Többen jelezték, hogy még a legutóbbi frissítés után is összeomlik náluk a játék, így nem garantált, hogy a telepítés után minden mesés lesz, de a Rockstar igyekszik gyorsan elhárítani minden problémát.

Ha még a frissítés letöltése után sem állt helyre a Red Dead Redempiton 2 PC-n, akkor nézzetek rá a különböző ideiglenes megoldásokat kereső közösségi anyagunkra, hátha valaki kisegít valami extrém megoldással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)