Hirdetés

Red Dead Redemption 2 PC - íme az első képek és a várható újdonságok

|

Egy-két extrával is kiegészíti a játékot a Rockstar.

Hirdetés

Pár órával ezelőtt kiderült a Red Dead Redemption 2 gépigény, és nyugalommal fogadtuk, hogy ugyan tárhelyből meglehetősen sokat, 150 GB-ot kér, processzorból és videokártyából nem kell a legmodernebbel rendelkeznünk a zavartalan élményhez.

Hirdetés

Most, hogy elindult az előrendelés, minden további részletet megosztott a Rockstar. A PC-s játékosok szebb látványt, megnövelt látótávolságot, jobb bevilágítást, jobb havas útvonalakat, szebb csillogást, nagyobb felbontású árnyékokat, részletesebben kidolgozott fákat, füvet és szőrt láthatnak, használhatnak egyszerre több monitort, aktiválhatják a HDR-t, valamint 4K-s felbontás és 30 fps fölé mehetnek. Kapnak továbbá három Bounty Hunter küldetést, két bandarejtekhelyet, két kincses térképet, egy növénygyűjtögetős küldetést, négy fegyvert, különböző lovakat és bónuszt adó ékszereket is.

A friss képeket az alábbi galériában találjátok:

A Red Dead Redemption 2 PC-s változata november 5-én jelenik meg a legtöbb nagy digitális áruházban és a Rockstar Games Launcheren keresztül, de csak decemberben érkezik meg Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)