Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a PC-s változatra utaló jelet találtak

|

Ismét felcsillant a remény a rajongók szemében, hogy elkészülhet a játék PC-s portja.

Hirdetés

Bár a pár hónapja a 4chanen megjelent pletykák végül hamisnak bizonyultak, ez nem jelenti azt, hogy a Rockstar Games ne adhatná ki valamikor PC-re is a Red Dead Redemption 2-t. Hivatalos bejelentést továbbra sem kaptunk, azonban egy adatbányász meglepő felfedezést tett, ami újra reményt adott a rajongóknak. 

Hirdetés

Egy felhasználó, bizonyos JakoMako51 a Twitteren tette közzé felfedezését, miszerint a Rockstar-féle Social Club honlapjának forráskódjában a PC-s változatra utaló kifejezést talált, amely a teljesítményekre vonatkozott, méghozzá közvetlenül a PS4-es és xboxos trófeák említése előtt: 

Nyilvánvalóan ez messze van attól, hogy megerősítésnek vegyük a PC-s Red Dead Redemption 2-t, továbbra is csak a fejlesztők önthetnek tiszta vizet a pohárba. A GTA V másfél évvel a konzolos változatok megjelenése után költözött át PC-re, tehát ha van is valóságalapja a portnak, azt talán csak 2020-ban kapjuk meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)