Hirdetés

A PS4-es Red Dead Redemption 2 is megkapta a fotómódot és a sztori mód extráit

|

A PC-s változat kapott néhány extrát (mármint a bugokon felül), melyek csak most futottak be a PlayStation 4 változatba.

Hirdetés

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Red Dead Redemption 2 PlayStation 4-es kiadása megkapta a PC-s változatban megjelent extrákat. Ez nem azt jelenti, hogy a játék lefagy indításnál, hanem hogy egy rakat extra sztori küldetést és digitális fotók elkészítésében segédkező fotó módot is kaptunk.

Hirdetés

A fotó módban egy szabadon irányítható kamerával beállíthatjuk a tökéletes szöget, beállíthatunk hozzá szűrőket, matricákat, szövegeket, amit csak akarunk. Az eredményt aztán fel lehet küldeni a Social Clubba, illetve bármelyik közösségi oldalunkra.

A sztori módhoz megjöttek a Bounty Hunter küldetések, a Gang Hideoutok, a Treasure Mapek és a To The Ends of the Earth küldetés is. Új fegyverek, lovak és trinketek is érkeztek a játékba, melyeket mind felkutathatunk és begyűjthetünk.

Az Xbox One játékosok ezeket a tartalmakat január 21-én fogják megkapni a Moonshiners csomag tartalmaival együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)