Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ez a kép tényleg a játékból van?

|

Megjelent az interneten egy különös kép, ami sokak szerint valódi lehet, mások viszont azt mondják, szimpla photoshop.

Hirdetés

A Rockstar Games nem nagyon áraszt el információval minket az új Red Dead játék kapcsán, egyelőre kaptunk egy trailert, és kiszivárgott több megjelenési dátum is, amik közül talán egyik sem helyes. Most azonban feltűnt egy játékbeli kép, ami eléggé megosztotta a rajongótábort.

Hirdetés

A GTAforums-on tűnt fel az alább látható fotó, amihez nem fűzött hozzá semmit a feltöltője, mindössze indított egy szavazást a kép valódiságáról, a fórumozók pedig nem igazán tudják, mi a helyzet.

Néhányan azzal érvelnek, hogy a kép készítője a képernyőt fotózta le valamivel, azért ilyen furcsák a színek, mások pedig azt mondják, hogy phostoshoppolva van, mert a háttérben lévő alakok valahogy nem illeszkednek bele a környezetbe. A képen akár a játék egy korai verziója is szerepelhet, de sokan már csak azért is szkeptikusak, mert egy új tag a feltöltő.

Szerintetek tényleg a Red Dead Redemption 2 van a képen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)