Hirdetés

Már a The Sims 4-ben is megnézhetjük a Red Dead Redemption 2 egyik jól ismert helyszínét

|

A vadnyugati kaland során felbukkanó épület az Electronic Arts játékában is egészen jól néz ki.

Hirdetés

Sokfelé megfordulunk a Red Dead Redemption 2 során, hiszen a Rockstar egy óriási játszóteret rakott össze, amelynek valószínűleg több része is emlékezetes marad a játékosok számára. Ilyen például az az épület is, amit gyakran láthattunk játék közben, és most már egy teljesen másik alkotásban is elérhető.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 ötödik fejezetében a táborunk a Shady Belle nevű épületbe költözik, ahol a banda főbb tagjainak saját szobájuk is lehet. Ráadásul a hely már nemcsak a Rockstar címében látogatható meg, ugyanis egy Symmetra_NaCl nevű Reddit-felhasználó úgy döntött, a The Sims 4-ben is felhúzza a méretes házat.

Már kívülről is elég pofás a hely, de néhány szoba is újra lett alkotva, amikkel szintén szép munkát végzett Syemmtra_NaCl.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)