Hirdetés

Egy Red Dead Redemption 2 játékos seriffeket rabol el, és gyönyörű hátterek előtt lövi agyon őket

|

A művészetnek egy egészen különleges formáját választotta Alex Tanaka, aki a gyönyörű screenshotjait valami izgalmassal akarta kiemelni. Sikerült neki.

Hirdetés

Egészen festői a lenti képgyűjtemény, amit Alex hozott össze. Mostanában azzal van elfoglalva, hogy elrabolja a Red Dead Redemption 2 seriffjeit, kiviszi őket valami festői tájhoz, és ott a tökéletes képbeállítás mellett, slo-moba lassítva lövi képen áldozatait. Nyilván a jelenetekről screenshotok is születnek, melyek tényleg lenyűgözőek.

Hirdetés

Minden seriff halála meglehetősen festőire sikerült. Szerencsétlen Sheriff Freeman kétszer patkolt el a lenti képekért, mert Alex fontosnak érezte, hogy őt Armadillo utcájának közepén is kivégezze.

Nem ez a legbecsületesebb módja az önkifejezésnek, de egy lótolvajnak nincs sok választási lehetősége. Egyben csodálatos, milyen elfoglaltságokat lehet találni a Rockstar sandboxában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)