Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - hamarosan megjelenik a soundtrack

|

Aki a játékon kívül is szeretné hallgatni a vadnyugati dallamokat, az a karácsonyfa alá bepakolhatja a hivatalos zenei albumot is.

Hirdetés

Megjelent a Rockstar Games legújabb játéka, a Red Dead Redemption 2, és zajos sikert aratott. Minden idők második legjobban nyitó szórakoztatóipari terméke lett, és nyilván hazánkban is tarolt, de elképzelhető, hogy a zenei listákon is az élre kerül majd. 

Hirdetés

A stúdió ugyanis bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a játék soundtrackje. A zenék komponálásáért az a Woody Jackson felelt, aki korábban a Red Dead Redemption, a GTA V és az L.A. Noire játékokon is dolgozott, de számos más zenész is közreműködött a lemezen. Besegített többek között Jeff Silverman (Truth and Soul, Aloe Black), Colin Stetson (Bon Iver, Hereditary), David Ferguson, David Ralicke (Beck, Sons of Anarchy), Gabe Witcher (Punch Brothers, True Detective), Matt Sweeney (Chavez, Superwolf, Iggy Pop, Bonnie Prince Billy) és Michael Shuman, avagy Mikey Shoes (Queens of the Stone Age, Mini Mansions) is, továbbá énekkel beszállt D'Angelo, Willie Nelson, Nas, Josh Homme, Rhiannon Giddens és David Ferguson. 

Jelenleg ez minden, amit tudunk a Red Dead Redemption 2 zenei albumáról, egyelőre még a megjelenési dátum sem ismert. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)