Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 Steam változatának indulása sem ment simán

|

Okkal gondolhattuk, hogy az egy hónappal ezelőtti PC-s start óta elhárították a hibákat, de ehelyett újak is megjelentek.

Hirdetés

A Rockstar legtöbb játéka valamely konzolra jelent meg előbb, és csak később pakolták át őket PC-re; ez már nem újkeletű tendencia. Nem ez az első alkalom, hogy problémák lépnek fel egy PC-s porttal; talán emlékeztek még, hogy a Grand Theft Auto IV megjelenése szintén elég botrányosra sikerült annak idején.

Hirdetés

Az Epic Games Store-ban és a Rockstar saját boltjában november 5-én debütált a Red Dead Redemption 2. Sokan jelezték, hogy a játék el sem indul náluk, mások különböző, zavaró hibákról panaszkodtak. Ezek egy részét sikerült orvosolni, de van olyan probléma, ami még most is fennáll. A felhasználói visszajelzések alapján a steames változat vásárlói újfajta gondokkal is szembesültek: ha például egy olyan Rockstar Social Club fiók van a Steam fiókjukhoz rendelve, amit már nem használnak, nem tudnak játszani, mert a játék bejelentkezés nélkül is hozzákapcsolódik, és nem enged váltani. Összeomlások, teljesítménybeli problémák, kapcsolódási gondok szintén jelen vannak. Az eddig érkezett 2483 értékelésnek csak kb. 67%-a pozitív.

A SteamCharts alapján, a cikk megírásának pillanatában 28 ezer környékén tetőzött az egyszerre játszók száma, ami nem egy rossz érték. Láthatóan sokan vártak a steames kiadásig, remélhetőleg hamarosan élvezni is tudják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)