Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - jövő héten végre bekerül a Steam kínálatába is

|

Már csak egy kicsit kell várni, és a Valve népszerű platformján is bezsákolhatjuk a vadnyugati játékot.

Hirdetés

A hónap elején konzolok után végre PC-re is bevágtatott a Red Dead Redemption 2, így ismét egy seregnyi új játékos kezdhetett bele a vadnyugatos mókába. Jelen pillanatban kizárólag a Rockstar-féle Social Clubon és az Epic Games Store-on keresztül lehet beszerezni a platformra, viszont ez rövidesen már a múlté lesz.

Hirdetés

A PC-s játékosok többsége továbbra is a Steamet preferálja a többi hasonszőrű programmal szemben, így érthető, hogy a Rockstar ezen keresztül is elérhetővé szeretné tenni Arthur Morgan kalandját. A srácok nem is akarják túl sokáig várakoztatni a rajongókat, így kereken egy hónappal a hivatalos PC-s megjelenés után, azaz december 5-én a Valve boltjába is bekerül a játék, és hozzácsaphatjuk azt virtuális gyűjteményünkhöz.

Ti megveszitek a játékot Steamre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)