Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - rekordnagyságú tárhely kell a játéknak

|

A PS4-es játékosok pedig egy teljes hónappal előbb élvezhetik az új online tartalmakat.

Hirdetés

Néhány fontos és érdekes információ látott napvilágot a hamarosan megjelenő Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban. Jobb, ha már most elkezdetek egy méretesebb részt felszabadítani a konzolotok merevlemezén a játék számára. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Red Dead Redemption 2 összesen 105 GB-ot fog igényelni, ami az eddigi legnagyobb tárhelyigényű konzolos címek közé emeli a Rockstar játékát. Az RDR2 persze roppant részletes és tartalmas lesz, így gondoltuk, hogy nem csak pár tucat GB-ot foglal el a játék, de azért a most kiderült méretre talán senki nem számított.

A PlayStation 4-es exkluzivitással kapcsolatban pedig az derült ki, hogy bizonyos online tartalmak 30 nappal előbb lesznek elérhetők a Sony konzolján, mint Xbox One-on. Ez várhatóan a sztori DLC-kre is vonatkozik, de akár több tartalmat is lefedhet az új Sony-Rockstar partnerprogram.

A fentieken túl a multiplayer módról is érkeztek hírek. A legfrissebb információk szerint egyszerre összesen 32-en játszhatnak, viszont azt egyelőre még nem tisztázták, hogy pontosan milyen játékmódokban kergethetik egymást a cowboyok az online prérin. A Red Dead Online, tehát a játék multiplayer szekciója csak a Red Dead Redemption 2 megjelenése után várható, nyílt bétájára novemberben számíthatunk mindkét platformon. Maga az alapjáték pedig már október 26-án debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)