Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - mire utalhat a legújabb kép?

|

Ugyan a Red Dead Redemption 2 holnapi előzetesét csupán egyetlen képpel vezette fel a Rockstar, nem kizárt, hogy ennek is akad komolyabb jelentése, ha elég alaposan megvizsgáljuk.

Hirdetés

Holnap megérkezik a Red Dead Redemption 2 harmadik előzetese, ami nagy valószínűséggel még közelebbről bemutatja majd a történet kiindulópontját. A videót tegnap egy, a játék borítójából átalakított képpel vezetett fel a Rockstar csapata, de ha alaposan szemügyre vesszük ezt, már most néhány érdekes párhuzamra figyelhetünk fel.

Hirdetés

Amint többek között a GamesRadar is rámutatott, a teaser kép kísértetiesen hasonlít az első Red Dead Redemption borítójára, főleg a két főszereplő által felvett hasonló póz és a háttér hasonló elemei (mindketten lefelé néznek és fegyvert fognak valakire, mögöttük az amerikai zászló mintája jelenik meg). Ezzel a Rockstar talán a két karakter, John Marston és Arthur Morgan között próbál párhuzamot vonni.

Ezt még inkább alátámaszthatja a lenyugvó nap, ami ezúttal Arthur mögé került a lovagló banda helyett és a jelen elhelyezésében eléggé emlékeztet arra, ahogy a korai keresztény művészeti alkotásokban (főleg ikonokon) a szenteket ábrázolják. Ráadásul mivel egy új alcím helyett a Red Dead Redemption 2 nevet kapta az új epizód, elég valószínű, hogy Arthur esetében is a bűnözői élettől való elszakadás nehézkes folyamata kerül a sztori középpontjába. Holnap, magyar idő szerint öt órakor valószínűleg erre is választ kapunk az új előzetesből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)