Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - úgy néz ki, valódi volt a térkép

|

Tényleg készül az új Red Dead játék, és valóban annak térképét láthattuk a nemrégiben kiszivárgott képen - állítja egy újabb forrás.

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy az idei E3-on a Take Two nagy jelenlétet tervez. A Rockstar és 2K Games kiadókat is magába foglaló vállalat legnagyobb idei dobása a Mafia 3 lesz, de jövőre (vagy pár év múlva) még izgalmasabb dolgokra is számíthatunk.

Pár nappal ezelőtt felkerült a netre egy kép, ami állítólag a - valószínűleg nem Red Dead Redemption 2 néven megjelenő - új Red Dead játék térképét ábrázolja. A Techradarnak egy független forrás megerősítette, hogy a kép valóban azt ábrázolja, amit sejtettünk, továbbá azt is, hogy a játék az előző rész előtti időkben játszódik, annak helyszínétől részben keletre. A térképről az időbeli visszaugrás miatt hiányozhatnak a vonatsínek, és miattuk jelenhetnek meg a vándorlók táborai. Nézzétek meg a térképet ismét, bogarásszátok, szokjátok az elrendezést - ha minden jól megy, nemsokára járunk majd rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)