Hirdetés

Red Dead Redemption 2 tesztek - nem a God of War lesz az év játéka

|

Ha valaki az utolsó pillanatig várt, hogy előrendelje-e a vadnyugati kalandot, az nyugodtan elindulhat a bankártyájáért.

Hirdetés

Hivatalosan csak holnap jelenik meg a Red Dead Redemption 2, de a legnagyobb nemzetközi médiumok kaptak néhány nap előnyt, hogy kényelmesen bele tudják pakolni a játékba azt az alsó hangon 60 órát, amit felölel a sztori.

Hirdetés

Néhány perccel ezelőtt befutottak az első tesztek is, és nyilvánvalóan nem lepődik meg senki azon, hogy a̶ ̶R̶o̶c̶k̶s̶t̶a̶r̶ ̶l̶e̶f̶i̶z̶e̶t̶e̶t̶t̶ ̶m̶i̶n̶d̶e̶n̶k̶i̶t̶ a sok éves kemény fejlesztésnek meglett az eredménye. A PS4-es változat 96, míg az Xbox One-os 99 ponton áll a Metacriticen, egyedül a Slant Magazine adott rá 70-et, a többiek mind 88 fölött osztottak, de röpködtek a 100-asok is. Hogy csak a legnagyobbakat emeljük ki:

Destructoid - 9.5/10
Eurogamer - Ajánlott
Game Informer - 10/10
GameSpot - 9/10
IGN.com - 10/10

Természetesen hamarosan jön a mi tesztünk is, illetve holnap délután egy giga-mega streammel is készülünk, úgyhogy ha még mindig nem vagytok biztosak a dolgotokban, érdemes lesz benézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)