Hirdetés

Ezt tudtuk meg a Red Dead Redemption 2 legújabb traileréből

|

A harmadik kedvcsináló rengeteg rejtett utalást nem tartogatott, de ígyis megtudtunk néhány dolgot a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 az év egyik legjobban várt játéka, és azon kevés címek egyike, amik letaszíthatják a dobogó legfölső fokáról a God of Wart. A Rockstar minden bizonnyal mindent megtesz ennek érdekében, és bizony a legújabb előzetes csak fokozta a várakozásainkat.

Hirdetés

Ha valamiért eddig kimaradt volna, csekkoljátok gyorsan a trailert, aztán beszéljük meg, mi mindet láttunk.

A Red Dead Redemption 1911-ben játszódott, a második rész 12 évvel korábban, 1899-ben veszi fel a fonalat. A jelek szerint az általunk ismert "Vadnyugat" épp leáldozóban van, a törvény emberei térdre kényszerítenek mindenkit, aki fegyverrel próbálja meg érvényesíteni a saját igazát. Márpedig mi egy ilyen család tagjai vagyunk, akikkel valószínűleg nem sokan cserélnének. A játék weboldalán megjelent történeti áttekintő szerint:

Egy rosszul sikerült vonatrablás után Arthur Morgan és a Van der Linde banda kénytelen elmenekülni Blackwater városából. Hatalmas vérdíj van a fejükön, így nemcsak a szövetségi ügynökök, hanem fejvadászok is loholnak utánuk, így a túlélés érdekében kénytelenek mindent megtenni, legyen szó rablásról vagy gyilkosságról. A csapatot belülről mételyező feszültség miatt Arthurnak döntenie kell, hogy a saját útját járja, vagy lojális marad a bandához, ami felnevelte.

Egyértelműen 1:42-nél nyílt a legnagyobbra a szemünk, amikor felbukkant egy pillanatra a Red Dead Redemption főhőse, John Marston, aki szintén a Van der Linde banda tagja. Bár elég szorult helyzetben van, meghalni biztosan nem fog (hiszen úgy nehezen lehetne egy 12 évvel később játszódó sztori központi figurája), egy fontos dolgot azonban várhatóan megtudunk majd róla, mégpedig azt, hogy hogyan szerezte a sebhelyeket az arcán. Erről nem sok szó esett az első részben, itt azonban nagyon friss a seb, még a varratok is benne vannak, és mivel ez egy olyan dolog, amivel kapcsolatban évek óta találgat az internet népe, hatalmas kihagyott ziccer lenne a Red Dead Redemption fejlesztőitől, ha nem mesélnék el valamilyen formában a sztorit.

A banditák Dutch fiaiként (ő ugye a Van der Linde banda feje) hivatkoznak magukra, vagyis valóban nagyon szoros a köztük lévő kötelék, így ha valami balul üt ki (mondjuk a trailerben is látott bankrablás vagy vonatrablás során), akkor minden bizonnyal tűzbe is mennek egymásért. Izgalmas még a lovaskocsira átugrós jelenet, ezt remélhetőleg nemcsak az átvezetőkben láthatjuk majd, hanem lehetőségünk lesz a kocsi mellé vágtatni és menet közben ellopni azt.

Ha esetleg észrevettetek valami olyan a trailerben, amiről mi lemaradtunk, akkor feltétlenül írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)