Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - űrlényes sztori DLC érkezik a játékhoz?

|

Azt pletykálják, hogy jövőre elég nagy újdonsággal bővül a Rockstar vadnyugati alkotása, és talán lehet is valami a dologban.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online-nal együtt már most hosszú ideig képesek lekötni a játékosokat, de nyilván mindenki örülne, ha érkeznének extra kalandok. A fejlesztők talán már javában dolgoznak is valamin, aminek a megjelenése elég közel lehet.

Hirdetés

Megjelent a Redditen egy felhasználó, aki azt állítja, hogy az egyik barátja a Rockstarnál dolgozik, így pedig elég izgalmas részleteket tudott meg a Red Dead franchise kapcsán. Mielőtt rátérnénk az új infókra, fontos megjegyezni, hogy az ilyen típusú pletykák a legtöbbször puszta kitalációk, mert nyilván bárki mondhatja, hogy valamelyik ismerőse a stúdiónál dolgozik. Azonban most olyan dolgokról szól a pletyka, amelyek teljesen elképzelhetőnek tűnnek, így érdemes lehet elgondolkodni rajtuk pár pillanat erejéig.

Az illető szerint a barátja épp egy Red Dead Redemption 2 sztori DLC-n dolgozik, ami a tervek szerint 2020 első negyedévében fog megjelenni. Az új kaland középpontjában űrlények lesznek, és ugyanúgy Arthurt irányíthatjuk majd, mint az alapjátékban. Ha figyelembe vesszük, hogy az első Red Dead Redemptionhöz zombis DLC-t kaptunk az Undead Nightmares képében, akkor nem is tűnik akkora hülyeségnek ez az ufós sztori.

Továbbá a bejegyzés írója szerint nem remastert, hanem remake-et kapunk a 2010-es Red Dead Redemptionből, amibe a második rész új funkcióit is átpakolja a Rockstar, illetve a térképét is kibővíti egy kicsit. Eredetileg a játék 10. évfordulójára akarták piacra dobni az új verziót, de bugok hátráltatták a fejlesztést, és a Red Dead Online csapatának kétharmadát is átcsoportosították erre a projektre.

Szerintetek érkezik majd sztori DLC a Red Dead Redemption 2-höz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)