Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már online is meghallgathatjuk a játékhoz készült muzsikákat

|

Két digitális platformon is elérhetővé váltak a kifejezetten a játékhoz komponált zenék.

Hirdetés

Nem véletlenül lett a tavalyi év egyik legjobbja a Red Dead Redemption 2, ugyanis a Rockstar hamisítatlan vadnyugati hangulattal lepett meg minket. Ehhez nagyban hozzájárultak a témához illeszkedő zenék is, amelyeket néhány kattintás után most meg is hallgathatunk.

Hirdetés

A játék hivatalos soundtrackjét már korábban közzétette a stúdió, de most megérkezett az internetre az album is, ami kizárólag a játékhoz szerzett, összesen 22 számot tartalmazza. A The Music of Red Dead Redemption 2: Original Score mostantól kezdve a Spotify-on, valamint az Apple Musicon is megtalálható, így bárki belehallgathat a jobbnál-jobb vadnyugati muzsikákba.

Nektek melyik a kedvenc zenétek a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)