Hirdetés

Xbox One X-en még szebb lett a Red Dead Redemption

|

Újabb Xbox 360-as játékok kaptak olyan patch-et, amitől simábban futnak és szebben néznek ki a Microsoft legújabb konzolján.

Hirdetés

Fáradhatatlanul tolja ki és teszi jobbá a Microsoft az előző generációk játékait Xbox One-on. Annak idején azt, hogy a Red Dead Redemption az új gépen is játszható, igyekeztek erősen hangsúlyozni, de a tökéletes élményre mostanáig kellett várni.

Hirdetés

A Rockstar alkotása mellett a Gears of War 2, a Sonic Generations, a Darksiders, a Portal 2 és a Star Wars: The Force Unleashed érintett még, ezekre mind érdemes újra ránézni Xbox One X-en. Megjelentek a neten 4K-s gameplay-ek is, nézzétek meg, milyen a Red Dead megnövelt felbontással.

Korábban egyebek mellett a Forza Horizon, a The Witcher 2 és a Crackdown is kapott patch-et, azokra is próbáljatok rá ismét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)