Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - most már tényleg érkezhet a PC-s verzió?

|

Az ausztrál besoroló bizottság bejegyzett egy új Red Dead Redemption 2 kiadást, ezek szerint valami új van készülőben a a Rockstar vadnyugati kalandjának háza táján.

Hirdetés

Nem egy PC-s játékos várja epekedve, hogy vajon megjelenik-e a Red Dead Redemption 2 erre a platformra is, de néhány szivárgáson kívül eddig semmi nem utalt arra, hogy a Rockstar kalapálna egy ilyen verziót is. Most azonban az ausztrál besoroló bizottság honlapján megjelent egy frissen bejegyzett Red Dead Redemption 2, ami mindenképp egy új kiadásra utal.

Hirdetés

Az nem derül ki a bejegyzésből, hogy kifejezetten egy PC-s változatról van szó, de az mindenképp biztató, hogy a GTA V esetében is hasonlóan külön listázták a PC-s és a konzolos megjelenéseket. A megjelent kiadásokhoz hasonlóan itt is az ausztrál MA 15+ besorolást kapta meg a játék, azonban furcsaság, hogy nem a Rockstar kérvényezte az elbírálást, hanem az IARC (Nemzetközi Korhatár Besoroló Szövetség), illetve az is meglepő, hogy a cím mögötti számozásnál, arab számot használtak, holott a konzolos verzióknál római számozással jelölik, hogy ez a második rész. 

Egyelőre még ne bontsátok a pezsgőket a PC-s kiadás örömére, de lehet behűteni már érdemes őket, hiszen valami mindenképpen készül Red Dead Redemption 2 háza táján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)