Hirdetés

A Red Dead Online is készül a Valentin-napra

|

A The Lover Collection megszerzéséhez külön küldetést kell teljesítsünk, cserébe menő új ruhákkal szerelhetjük fel karakterünket.

Hirdetés

Éppen lezárultak a holdújévhez köthető események, a játékok máris újabb köntösbe öltöznek Valentin-nap alkalmából. A szerelmesek ünnepe fölött a Rockstar Games sem hunyhat szemet, így most a Red Dead Online játékosainak is kedveznek egy rövidke küldetéssel, aminek teljesítésével néhány új darabbal bővíthetjük a ruhatárunkat. 

Hirdetés

Hogy behúzzuk a The Lovers Collection névre keresztelt szettet, Madam Nazar vándorkereskedésébe kell néhány dolgot leszállítanunk. Ha felhajtotok egy Chocolate Daisy virágot, egy Yellow Gold Diamond Ringet és két darab Cups Tarot Cardot, akkor a markotányostól átvehetitek a jussotokat. 

Emellett egy jó pár új ruha is megjelenik a Rawson & Co. kínálatában, amiket csak limitált ideig érhettek el, tehát nem árt sietni. Úgy néz ki, hogy a Rockstarnál csupa romantikus ember dolgozik, hiszen nagylelkűen a fejlődést is felgyorsították ez idő alatt, tehát 40%-kal több bónuszt kaphattok a Moonshiner, a Trader és a Collection tevékenységek teljesítésével, valamint néhány leárazás is vár benneteket. 

Ha PlayStation Plus vagy Twitch Prime előfizetők vagytok, akkor is érdemes felnézzetek a Red Dead Online-ba, mivel a fejlesztők számotokra is készültek néhány újdonsággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)