Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ne eredjetek a legendás harcsa nyomába

|

A PC-s verzió fájljai között ugyan megtalálható a hal, de magában a játékban kár lenne keresni.

Hirdetés

Aki horgászott már valaha, az bizonyára tudja, hogy a türelem elengedhetetlenül fontos, ha sikerrel szeretnénk horgunk végére kapni egy szép példányt az uszonyos népség képviselői közül. Azt gondolnánk, hogy egy videojátékban némiképp könnyebb dolga van az embernek, hiszen nem feltétlenül fontos hajnalban kelni, előre beetetni, sőt a képernyő előtt a szúnyogok is ritkábban csípnek, mint a nádasban; ennek ellenére a Red Dead Redemption 2-ben egy éven keresztül próbáltak meg kifogni egy legendás harcsát - eredménytelenül.

Hirdetés

A játéknak nem régiben jelent meg a PC-s változata, melynek köszönhetően az avatottabb szemek jó pár érdekességre rábukkanhatnak a fájlok között. Itt találtak rá a "channel catfish" modelljére is, mely a játék egyik rejtélye volt. A hatalmas harcsát először Jeremy Gill, az RDR 2 világának egyik sztár-horgásza említi meg, aki meg is kísérli kipecázni a bestiát, de ez a küldetés számára fatális következményekkel jár. A hal a játék kézikönyve szerint is kifogható, így a játékosok lankadatlanul próbálták megakasztani, azonban egyik próbálkozást sem koronázta siker. Ebben a videóban az egész sztorival megismerkedhettek:

Ugyan a hatalmas harcsa modellje megtalálható a fájlok között, de a végleges játékba nem került bele. Mivel két különböző modell is készült, ebből arra következtethetünk, hogy lett volna egy kifogható verzió és egy, amelyik egy átvezetőben szerepelt volna, de a jelek szerint az utolsó pillanatban végül máshogy döntöttek a fejlesztők. Aki tehát eddig a legendás pikkelyes nyomában járt, az most kénytelen új kihívás után nézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)