Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - rajongói videó mutatja be a PC-s és a konzolos kiadások közti különbséget

|

A hamarosan megjelenő új kiadás kicsit máshogy fog festeni, mint PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés

A Rockstar néhány nappal ezelőtt mutatta be egy új kedvcsinálóval, hogy fog kinézni teljes pompájában a Red Dead Redemption 2 PC-s kiadása. Természetesen a játék rajongói sem voltak restek, és rögtön elkezdték összehasonlítani az egyes platformokra kiadott verziókat.

Hirdetés

A játék PC-n 4K felbontásban és 60 fps-sel nyilvánvalóan igencsak szépen fog mutatni, és nem csak szakértői szebbel nézve is valamivel látványosabb, mint a konzolos kiadások. A Cycu1 nevű videós igyekezett bemutatni a főbb különbségeket az egyes trailerben látottak alapján. A konzolos verzióról készült anyagot Xbox One X-szel vette fel. Nézzétek meg az összehasonlító videót ti is alább.

A játék november 5-én fog megjelenni, és a gépigénnyel kapcsolatos információkat is lehet már tudni, azokat erre a linkre kattintva olvashatjátok. Ti várjátok már a PC-s Red Dead Redemption 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)