Hirdetés

Hamarosan játszható lesz PC-n és PS4-en az első Red Dead Redemption

|

Noha a Red Dead Redemption közvetlenül továbbra sem lesz futtatható számítógépeken és a Sony jelenlegi generációs konzolján, nemsokára mégis elérhető lesz mindkét platformra.

Hirdetés

A Microsoft folyamatosan jelzi, hogy Xbox One-on milyen Xbox 360-as játékok hozzáférését teszi lehetővé, de ne feledkezzünk meg a Sonyról sem. Ők PlayStation 4-re streamelve küldik a PlayStation 3-as címeket a PlayStation Now rendszer segítségével, a szolgáltatás pedig nem is olyan régen PC-re is elérhetővé vált. A kínálat pedig a közeljövőben egy újabb nagy névvel bővül. 

A Sony október végén megerősítette, hogy az első Red Dead Redemption csatlakozni fog a PlayStation Now-os játékok listájához, amely azt jelenti, hogy ugyan a Rockstar Games nem készített semmilyen hivatalos portot, mégis játszható lesz a legendás kaland PC-n és PlayStation 4-en is.

A stúdió most megerősítette, hogy december 6-tól streamelhetjük majd 2010-es klasszikusukat az említett platformokra (beleértve az Undead Nightmare zombis kiegészítőt is) - legalábbis tehetnénk, ha Magyarországon is elő lehetne fizetni PlayStation Now szolgáltatásra. Amint lehetőség nyílik erre, bizony érdemes lesz rögtön lecsapni rá. 

Addig is vigasztalódjunk a Red Dead Redemption 2 trailerével. Újra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)