Hirdetés

A Take-Two közbelépése miatt szünetel a Red Dead Redemption felújított, PC-s változatának fejlesztése

|

A kiadó le szeretné állítani a rajongói projektet, és sajnos könnyen lehet, hogy sikerrel is jár.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy egy modder úgy döntött, kipofozza egy picit a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Red Dead Redemptiont, és egyben át is ülteti azt PC-re. Azonban most akadt egy kis bökkenő.

Hirdetés

A mod kitalálója, DamnedDev ugyanis azt állítja, hogy a játék kiadója és a Rockstar Games tulajdonosa, a Take-Two Interactive megkereste őt, de arról nem beszélhetett, hogy pontosan miért. Viszont nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg azt akarta elérni a kiadó, hogy ne folytatódjon a Red Dead Redemption: Damned Enhancement Project fejlesztése. DamnedDev ezért ideiglenesen be is szüntette a munkát, és azt ígérte, hamarosan egy videóban számol be a fejleményekről.

Egyébként a modder már egy társával együtt foglalkozik a dolog jogi oldalával, és szerinte el tudja érni, hogy a Take-Two meggondolja magát.

Szerintetek jogos a kiadó követelése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)