Hirdetés

Rajongók készítik a Red Dead Redemption remastered verzióját PC-re

|

Az alkotók most közzétettek néhány screenshotot a felújított játékból, amik minősége előtt megemeljük cowboy kalapunkat.

Hirdetés

Sajnos a Red Dead Redemption a várakozások ellenére soha nem jelent meg PC-re, így akik ezen a platformon akarták kipróbálni, azoknak valamilyen emulátorban volt csak rá lehetőségük. Kis kárpótlás ezeknek a játékosoknak, hogy készül a nem hivatalos remastered verzió a játékhoz, ami viszont értelemszerűen csak PC-n lesz elérhető.

Hirdetés

A mod a Red Dead Redemption: Damned Enhancement Project néven fut és a készítők eltökélt célja, hogy rendesen optimalizálják a játékot PC-re és magas minőségű textúrákkal lássák el. A mod a Xenia és a RPCS3 emulátorok segítségével készül és a konzolos verzió grafikájának feljavításán kívül, egy kicsit átalakítja majd a menürendszert és a HUD-ot is. A készítők egy jó adag képet is kiadtak, amik már a feljavított grafikát mutatják, érdemes vetni rájuk egy pillantást ugyanis igen jól néznek ki:

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mikor készül el a remastered, hiszen rajongói projektről van szó, amit az alkotók teljes egészében önerőből csinálnak, de azért reméljük, hogy nemsokára mi is megcsodálhatjuk a felújítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)