Hirdetés

Most már bármilyen állattá átváltozhatsz a Red Dead Redemption 2-ben

|

Akinek nem elég a szabadság, amit a játék eleve nyújt, az még egy kicsit kitolhatja a határokat, és állatok bőrében is bebarangolhatja vadnyugatot, de az online-ba nem érdemes vele bejelentkezni.

Hirdetés

A héten jelent meg a Red Dead Redemption 2 PC-s kiadása, amivel együtt azonnal megérkeztek a módszerek, amikkel kissé átalakíthatjuk a játékmenetet. Az RDR 2 cheateket maguk a fejlesztők rejtették el a játékban, de persze a rajongók sem restek kicsit belepiszkálni a fájlokba, hogy egy kissé saját szájízük szerint formálják a vadnyugatot. Most megérkezett egy mod, amivel szinte bármivé átváltozhatunk.

Hirdetés

A Lenny's Simple Trainer segítségével egy gombnyomásra alakulhatunk át állatokká; alapjáraton sassá és farkassá, de ha egy kicsit hajlandóak vagytok a fájlok között turkálni, akkor még jó pár egyéb lehetőségetek van. Miután letöltöttétek, mindent telepítsetek a játék gyökérkönyvtárába, ha ezután elindítjátok a játékot, hallani fogtok két pittyenés, ami azt jelenti, hogy a trainer aktív.

Ha játék közben megnyomjátok az F7 gombot, akkor sassá, ha az F8 gombot, akkor farkassá alakulhattok. Ha egyebeket akartok, akkor a mod lst.ini fájljában hozzárendelhettek más modelleket is a gombokhoz, ezeknek listáját itt éritek el. Az F9, F10, F11 gombokkal teleportálni tudtok a világban, ezek koordinátája szintén változtatható. 

via Gfycat

Azt fontos megjegyezni, hogy ez a módosítás nem hivatalos, így mindenképp csináljatok egy biztonsági másolatot a fájljaitokról, mielőtt elkezdenétek vele szórakozni, illetve az automatikus mentést is érdemes kikapcsolni előtte és ti se mentsetek, amíg a modot használjátok, ugyanis elég nagy galibát okozhat, ha utána visszatérnétek a rendes játékhoz.

Azzal is számoljatok, hogy kapni fogtok egy figyelmeztetést, hogy a Red Dead Online-ba való belépés bannal járhat, mivel nem hivatalos fájlok vannak a játék könyvtárában. Erre még akkor is van esély, ha már letöröltétek a modot. Ha azonban vállaljátok a kockázatot, akkor jó repkedést, úszkálást ás galoppozást kívánunk nektek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)