Hirdetés

6000%-kal nőttek a Red Dead Redemption eladásai

|

Hatalmasat nőttek a Red Dead Redemption eladásai mióta kiderült, hogy hamarosan Xbox One-on is játszható lesz.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre eljutottunk odáig, hogy hamarosan Xbox One-on is játszható lesz a Rockstar Games legendás vadnyugati kalandja, a Red Dead Redemption. Ezek után bizonyára mindenkiben felmerült, hogy megnő az érdeklődés a játék iránt, de ekkora ugrásra még mi sem számítottunk.

Pénteken elérhetővé válik a játék az Xbox One Backwards Compatibility programja keretében, a játékosok pedig azonnal ráugranak a lehetőségre, hogy újraéljék vagy bepótolják John Marston szívbemarkoló történetét. Az Amazon eladási listáin remekül érzékelhető, hogy mennyire szeretik a gamerek ezt a klasszikust, ugyanis az eladások a hatezerszeresére a nőttek, a játék az eddigi 1093. helyezésről pedig felugrott a 17. helyig.

Sokat elárul egy játék minőségéről, hogy még ennyi idő után is kapkodnak utána a rajongók. Ti szerettétek a Red Dead Redemptiont? Kipróbáljátok majd Xbox One-on is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)