Hirdetés

Ezek igazi állatok vagy a Red Dead Redemption 2 faunája?

|

A Rockstar mindent megtett, hogy a játékbeli állatok a lehető legjobban hasonlítsanak az igaziakra. Nem is gondolnátok, mennyire komolyan vették ezt a feladatot.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2-be rengeteg játékórát lehet süllyeszteni akár anélkül, hogy a játékosok az apró részletekre is felfigyelnének. A Rockstar csapata viszont semmit nem bízott a véletlenre, és az állatvilágot is próbálták úgy modellezni, hogy a lehető legjobban hasonlítson a való világra. És most nem arról a bizonyos aspektusról beszélünk, amely szerint a lovak bizonyos testrészei az aktuális hőmérsékletnek megfelelően nőnek vagy zsugorodnak, pedig erre még mindig rá kell csodálkoznunk. Illetve hát nem kell, de rácsodálkozunk.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat a fejlesztés legelső fázisában több mint 200 állatfajt tanulmányozott, hogy aztán a legnagyobb pontossággal és részletességgel hozzák létre ezeket a játékban. Fontosnak tartották, hogy ne csak az állatok mozgását, hanem a viselkedését is élethűre tudják megalkotni. A Red Dead Online Guides csapata láthatóan büszke a munkájára, ezért egy összeállításban is bemutatja, milyen jól sikerült a Rockstar munkája.

via Gfycat

Egy hosszabb összeállításban pedig még több, a való életből modellezett viselkedési mintát gyűjtöttek össze, ezt alább nézhetitek meg.

Nektek melyik realisztikus részlet tetszett a leginkább a Red Dead Redemption 2-ben? Vagy éppen feleslegesnek tartottátok ezeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)