Hirdetés

Red Faction: Armageddon - Adam Hale visszatér

|

Nagyon pöpec előzetest adtak ki a következő Red Faction játékból, lessétek meg!

Hirdetés

A kicsit Mechwarrior, kicst Vasember stílusú kezdés után felpörögnek az események az új Red Faction Armageddon videóban.

Legutóbb egy motion capture videót láthattunk, mely bemutatta nekünk egy jelenet születését, a digitális mozgásrögzítés segítségével. Most viszont következzen egy új előzetes:

Ugye, hogy hangulatos lett? Nekem egyre jobban tetszik a játék, az a tény, hogy egy pilotot is bemutatnak a TV-ben, pedig még jobban felkeltette az érdeklődésemet az egész sorozat iránt. A Red Faction: Origins címmel bemutatásra kerülő két órás pilotból még TV sorozat is lehet, ha nagy lesz a nézettsége. Június 4-én kiderül, én szurkolok nekik!

A Red Faction: Armageddon pár nappal később, június 7-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)