Hirdetés

Red Faction: Armageddon demó jövő héten

|

A THQ bejelentette, mikortól próbálhatjuk ki a következő Red Faction játékot.

Hirdetés

Nagyban zajlik a Red Faction: Origins TV-sorozat forgatása, de a készítők a játékról sem feledkeztek meg: érkezik a Red Faction: Armageddon demó!

A jeles dátum pedig nem más, mint május 3., jövő hét kedd (hogy rohan az idő...). A rossz hír viszont, hogy a PC-sek kimaradnak a jóból, a kipróbálható verzió csakis az Xbox LIVE Marketplace-en és PlayStation Network-ön lesz elérhető.

A játékban mi alakítjuk majd Darius Mason-t, akinek a Marson kell megmentenie az emberi fajt egy "nagyobb gonosztól". Még több fizikai törvényekre épülő fegyvert és még nagyobb mértékű pusztíthatóságot kapunk, melyet a Volition Geo-Mod 2.0 technológiája fog támogatni. A demóban egy Nano Forge, valamint a Magnet Gun segítségével kell majd harcolnunk az idegenek ellen.

Itt egy kis játékmenet, csak hogy tudjátok, mire számítsatok (van olyan, aki ne tudná?):


A Red Faction Armageddon teljes verziója május 31-én jelenik meg az Egyesült Államokban PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, június 3-án pedig az Egyesült Királyságban (és nálunk is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)