Hirdetés

Red Faction Armageddon: Kara trailer

|

A Red Faction Armageddon egyik főhősét ismerhetitek most meg.

Hirdetés

Ne szépítsük a dolgot - Kara egy csempész - dögös, vagány meg minden, de akkor is csempész - azonban a Red Faction Armageddon világában ez egy nagyon fontos tulajdonság ahhoz, hogy túléljen valaki.

Persze nem árt, ha a legtutibb, legdögösebb technokrata csempésznek is vannak jó barátai, és ha Darius Mason az, akkor az élet minden lesz, csak unalmas lesz. Mert bár nem akarnak sosem bajba kerülni, valahogy mindketten folyamatosan vonzzák azt - főleg Darius, aki a Red Faction Armageddon talán legfőbb arca. S ha a felszini csatározás, bunyó és móka nem lenne elég, akkor a mélyben ott van a nagyon nagy baj...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)