Hirdetés

Red Faction Armageddon - Mr. Toots trailer

|

A Marson komoly a helyzet, ha már Mr. Toots, a szuperfegyver is bevetésre kerül.

Hirdetés

A Red Faction Armageddonban Mr. Toots nem egy "valaki", hanem egy ultrabrutál fegyver, amellyel a magányos hős egyedül megteszi majd, amit a többiek együtt nem voltak képesek.

 Ámde mi történt, valami rendszerhiba? A Marsot elözönlötték az idegenek és a produkciós stúdiót is? Mert a főhős felkapja "A" Red Faction Armageddon fegyvert és az egy - plüsspóni! Méghozzá egy olyan példány, amellyel sok babot etethettek, mert - hogy is mondjam - nagyokat tud lőni hátrafelé. No de mekkora ez már! Az igazi Mr. Toots is büszke lesz arra a pacira, akit helyette mutattak be, amint ő maga is bemutatkozhat - június hetedikén. Addig meg mosolyogjunk egyet ezen a jópofaságon...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)